Job 54 van 290


Report this listing

Solliciteren



Charcuterie Medewerker 38u/week


Functie

Ben jij gepassioneerd over ambachtelijke vleeswaren? Heb je oog voor detail en een klantgerichte instelling? Dan is deze functie als Medewerker Charcuterie bij onze klant in Lummen iets voor jou!


  • Assisteren bij het inrichten en onderhouden van de charcuterie.
  • Verzorgen van een vriendelijke en behulpzame klantenservice.
  • Aanbevelen en verkopen van vleeswaren aan klanten.
  • Zorgdragen voor een nette presentatie van de producten.
  • Zorgen voor naleving van hygiëne- en voedselveiligheidsvoorschriften.
  • Bijhouden van voorraden en bestellen van producten indien nodig.


Jouw profiel

  • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pluspunt.
  • Kennis van vleeswaren en andere delicatessen.
  • Uitstekende klantgerichte vaardigheden.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • In staat om zelfstandig te werken en initiatief te tonen.
  • Flexibel qua werktijden, inclusief weekenden en feestdagen.
  • Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, ...)
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Rund
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Lam
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Konijn
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Wild, exotisch vlees, ...
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Paard
  • Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
  • De bestelling van de klant opnemen
    De klant informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, ...
  • Een soort product bereiden: Fijne vleeswaren (gezouten voedingswaren, patés, bloedworsten, ...)
  • Stukken vlees en slagerijspecialiteiten verpakken (bakjes, levensmiddelenpapier, ...)
    Ze in de toonbank plaatsen
  • Een soort product bereiden: Producten van de grill
  • Karkassen en stukken vlees verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken,…)
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken
  • Een soort product bereiden: Kant-en-klaargerechten (gegratineerde gerechten, zuurkool, ...)
  • Dieren (gevogelte, konijnen, wild, ...) leegmaken en schoonmaken
  • Volledige dieren, karkassen, stukken uitkiezen bij een producent of tussenpersoon
    De aankoopvoorwaarden bepalen
  • Een soort product bereiden: Gedroogd, gekookt of gebraden vlees
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Een soort product bereiden: Witte orgaanvleesproducten (poten, oren, kalfskop, ...)
  • Een soort product bereiden: Rode orgaanvleesproducten (lever, niertjes, tong, hersentjes, ...)
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Gevogelte
  • Karkassen of stukken vlees ontvangen en controleren
  • Stukken vlees klein snijden, klieven of hakken
    Braadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, ... maken
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Schaap
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Varken
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Kalf
  • Producten verkopen
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Een soort product bereiden: Slagerijspecialiteiten (stukken gevuld vlees, gemarineerd vlees, brochettes, worsten, ...)

Aanbod

  • Een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf.
  • Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Een prettige werkomgeving met een enthousiast team.


Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar Hasselt@daoust.be. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Solliciteren

Funda Ay
011303040

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht